torsdag 1 juli 2010

På resande fot..

( Bild från Landskrona taget för ett par år sen... )

Jaha, då har man snart avverkat första semesterveckan. Ska dock arbeta nästa vecka igen för att sedan ha tre veckors ledighet till.

I måndags drog vi ner till Skåne o Landskrona. Kärleken har en förkärlek för just Landskrona, han har tillbringat måååååånga somrar där sen han var liten o för mig funkar det, för det påminner lite om mina barndomssomrar på Gotland. Kaniner, saltvatten, långgrunt, enar.... Igår var vi till Bakken, Köpenhamn o åkte karuseller så det snurrade om det. Tur att barnen gillar det oxå, underlättar om alla har samma intressen. :) Äldste killen valde dock att vara hemma...17 år nu, så det kanske är svårt att få med honom numera.... har saknat honom, men han har haft det bra.

En kortare tripp mao och nu har vi inget inplanerat, måste ju packa också...flyttar ju snart o nu börjar nedräkningen, längtar såååå!!

Ha det gott!! Kram Mallan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men hur underbart är inte Landskrona. Ska själv dit i sommar några dagar. Lagom till Landskronakarnevalen och stannar ett par dagar efter också. :-) Skulle gärna flytta dit om man kan lösa det med jobb.

Mallan sa...

Ja, visst är det underbart!! :)
Hoppas du får det härligt när du åker dit!!
Kram Mallan

Stina sa...

Det lät riktigt trevligt det där.:-) Kram Stina